Доставка и плащане

Всички продукти от онлайн магазин gumenibotushi.com се доставят в рамките на 1-2 работни дни. След попълването на поръчката, служител на онлайн  магазин gumenibotushi.com се свързва с клиента, чрез телефонно обаждане в работно време за потвърждаване на поръчката, уточнение на желания номер ботуши и уточнения по изпращането на пратката.

Еконт Експрес

Всички пратки се изпращат с куриерска фирма Еконт Експрес, като за всяка една пратка може да се ползва – икономичната услуга  “от офис до офис”. Ориентировъчна цена от 4 до 6 лв.

Всички пратки се изпращат с наложен платеж  с опция да бъде прегледана стоката.

Защо не получавам касова бележка за получената стока?

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който Ви освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането към Вас да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от

лицензиран пощенски оператор  какъвто е Еконт.

Самата услуга Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод не налага допълнителни усилия от страна на търговеца или неговия клиент.

За направеното от клиента плащане Еконт издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.